Συνέδριο στο BATIS: ''Τούτη την φορά αρχηγός μας είναι το καλό του τόπου μας''



Συνέδριο στο HOTEL BATIS με Άρωμα εκλογών αύριο όπως προανήγγειλε το ἐν Λοκροῖς  και ήδη οι πρώτες επαφές - ζυμώσεις - αντιδράσεις ξεκίνησαν. 
Από νωρίς το πρωί τηλέφωνα και επαφές έχουν την τιμητική τους με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για προσπάθεια αποτροπής μερίδας των ενδιαφερομένων ώστε να μην παρευρεθούν άπαντες στην εκδήλωση. Ποιοι  είναι όμως όλοι αυτοί οι ενδιαφερόμενοι που  θέλουν να διεκδικήσουν την αρχηγεία του εκλογικού συνδυασμού; Έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα; Ποια θα είναι τα κριτήρια εκλογής του νέου αρχηγού του συνδυασμού και στην τελική είναι αλήθεια ότι κάποιοι που προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ προσπαθούν να αποτρέψουν μια δημοκρατική κίνηση;
  

Η αλήθεια είναι ότι ο κύκλος επαφών των ενδιαφερομένων υποψηφίων αγγίζει χρονικά το περασμένο καλοκαίρι. Συμμαχίες, ρήξεις και ατέλειωτες ώρες εκλογολογίας σκιαγραφούν το αυριανό γεγονός.  Ο κάθε ένας απ΄τους εν δυνάμει ενδιαφερόμενους  υποψηφίους Δημάρχους μέσα από επαφές - ζυμώσεις έχει καταλήξει σε ένα αριθμό υποστηρικτών που θα τον οδηγήσουν στην πολυπόθητη θέση της ηγεσίας του ψηφοδελτίου και εν συνεχεία στον Δημαρχιακό Θώκο του Δήμου. 
Όπως από χθες σε άρθρο μας προαναφέραμε ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει να συγκεντρώνει ένα πλήθος χαρακτηριστικών όπως αναγνωρισιμότητα, συμμετοχή στα κοινά του Δήμου  και να  διαθέτει το εκτόπισμα που θα τον βοηθήσει στην νίκη των επερχόμενων εκλογών. 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες σκοπός δεν είναι άλλη μια υποψηφιότητα η οποία θα εξυπηρετούσε εγωπάθειες και προσωπικά ωφελεί άλλα μια υποψηφιότητα κάτω από Δημοκρατικές διαδικασίες ώστε να αναδειχθεί ο επόμενος αρχηγός του εκλογικού σχηματισμού κάτω από κλίμα ενότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που αύριο αναμένεται κόσμος από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και κινήσεις  του Δήμου οι οποίες αντιτίθενται στην πολιτική του νυν Δημάρχου. Στόχος όπως αναφέρουν είναι ο Δήμος και όχι μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση. 

Ο αριθμός διεκδικητών της αρχηγίας μέχρι τώρα φαίνεται πως θα είναι μικρός με άτομα να κάνουν λόγο ακόμα και για μια μοναδική υποψηφιότητα. Ο κύριος λόγος είναι ότι με την μέθοδο των κριτηρίων που θα πρέπει να πληρή  ο ενδιαφερόμενος αρχηγός, ο πήχης έχει μπει πλέων ψηλά κάνοντας ποιο εύκολη και ποιο διαυγές την όλη διαδικασία με σκοπό να διατηρηθεί η ενότητα και μετά την εκλογή αρχηγού.  Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθών που η διάσπαση προήλθε από άναρχες υποψηφιότητες που σκοπό είχαν να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους εγωκεντρικά απωθημένα αδιαφορώντας για το καλό του τόπου. ''Τούτη την φορά αρχηγός μας είναι το καλό του τόπου μας'' αναφέρει με νόημα μεγάλο μέρος των συνέδρων ''ο εγωισμός και τα προσωπικά δεν χωρούν στην διαδικασία'' . 

Όπως προαναφέραμε και στην αρχή του άρθρου μας πληροφορίες που μας ήρθαν έκαναν λόγο για ομάδα εντός ΝΔ οι οποία προσπαθούσε να αποτρέψει τον κόσμο ώστε να λάβει μέρος στην διαδικασία. Δεν μπορούμε ακόμα να διασταυρώσουμε το γεγονός αλλά είμαστε σε αναμονή ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα. 









    
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.