Οι πολίτες ρωτούν: Τι έγινε με την διαδικασία ανάδειξης νέου ψηφοδελτίου που είχε αποφασισθεί στο BATIS?



Πολλά τα ερωτήματα που δεχόμαστε από φίλους αναγνώστες του Blog Λοκρών Κάλπες σχετικά με τα αποτελέσματα για την εκλογή αρχηγού για την ανάδειξη του νέου ψηφοδελτίου που είχε αποφασιστεί στο συνέδριο BATIS. 

Να θυμίσουμε ότι κατά την συνεδρίαση στο BATIS στην οποία συμμετείχε και η ΝΟΔΕ Φθιώτιδος είχε αποφασιστεί ομόφωνα η διάρκεια για την διεξαγωγή τις όλης διαδικασίας και η ημερομηνία που είχε ορισθεί ήταν η 20/12/2018. Άρα χτες ήταν και η τελευταία μέρα κατάθεσης  υποψηφιοτήτων σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες  που φτάνουν στο Λοκρών Κάλπες κάνουν λόγο για μετάθεση της διαδικασίας και τα ερωτήματα που γεννιούνται πλέων είναι πολλά.

Ήταν τόσες πολλές οι συμμετοχές που η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών δεν προλάβαινε να τις διαχειριστεί και αποφάσισε να δώσει χρόνο στην όλη διαδικασία?  Ποιον ή ποιους εξυπηρετεί η αλλαγή ημερομηνίας? Και στην τελική με ποίο δικαίωμα και από ποιους αποφασίσθηκε η εν λόγο αναβολή αν αυτή ισχύει?
  

Σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα όπως και προαναφέραμε κατά την διάρκεια του συνεδρίου στο οποίο συμμετείχαμε και εμείς ο ρόλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών ήταν καθαρά  διαδικαστικός αφού στην διαδικασία μπορούσαν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι από όλα τα κόμματα και όχι μόνο μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο.   

Γιατί λοιπών δεν εκδόθηκε   κάποια ανακοίνωση μέχρι και την στιγμή που συντάσσουμε το συγκεκριμένο άρθρο? 

Όπως και να έχει αυτό δημιουργεί το ερώτημα αν πλέων η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών μπορεί να εγγυηθεί πλέων των αναγκών που απαιτεί η όλη διαδικασία.

Όπως και να έχει εμείς στο Λοκρών Κάλπες παρακολουθώντας ανεπηρέαστα τις εξελίξεις υποσχόμαστε να είμαστε σύντομα κοντά σας με περισσότερα γύρω από το θέμα. 

 Εμείς στο Λοκρών Κάλπες και στο ἐν Λοκροῖς συνεχίζουμε γιατί...
Σκοπός μας είναι μόνο  η αντικειμενική ενημέρωση των Λοκρών Πολιτών .








ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.