Τι γίνεται με τις υποψηφιότητες του νέου Ψηφοδελτίου? Τελειώνει αύριο η διαδικασία συμμετοχής ?




Τελευταία μέρα η  Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων που σχετίζονται με την στελέχωση του νέου ψηφοδελτίου και την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Λοκρών. 

Είναι όμως έτσι? Τι γίνετε με τις υποψηφιότητες ? Θα τηρηθεί η ημερομηνία? 


Μετά το συνέδριο BATIS είχε αποφασιστεί ομόφωνα από όλα τα μέλη και τους συμμετέχοντες  ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών έως τις 20/12/2018. Έτσι μετά από το πέρας της διαδικασίας θα μπορέσουν οι υποψήφιοι να δηλώσουν ποιος επιθυμεί να ηγηθεί του νέου ψηφοδελτίου .  Δικαίωμα για την ηγεσία έχουν αποκλειστικά μόνο άτομα που έχουν δηλώσει πριν υποψηφιότητα ως απλοί σύμβουλοι . Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται δημοκρατικά η όλη διαδικασία που σκοπό έχει την ''ενότητα''.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι ο αριθμός των μέχρι τώρα συμμετεχόντων στην  διαδικασία αλλά πιστεύουμε αυτό ν ξεκαθαρίσει αύριο. Όπως και να έχει η διαδικασία του αρχηγού που εκλέγεται από τους συμβούλους του συμβαίνει για πρώτη φορά με το αναγνωστικό κοινό να έχει στραμμένα τα μάτια πάνω της.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια του συνεδρίου την επιθυμία τους για την ηγεσία του ψηφοδελτίου που θα προκύψει είχαν εκφράσει η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών  κα Βάσω Σιμου - Παλαιολόγου, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κος Κωνσταντίνος Σούλιας καθώς και ο πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ κος Θεόδωρος Χειμάρας.

Το Λοκρών Κάλπες διεξήγαγε διαδικτυακή έρευνα  κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας με την συμμετοχή 900 και πλέων ατόμων θέτοντας τα τρία ονόματα που είχαν προκύψει από την μέρα του συνεδρίου στην κρίση του αναγνωστικού  κοινού. Τα αποτελέσματα όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα που επισυνάπτουμε  δίνουν σαφές προβάδισμα  στον κο Κωνσταντίνο Σούλια με ποσοστό 55,5%.




Στο σημείο αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε ότι η όλη διαδικτυακή ψηφοφορία έγινε μέσω του ''Google Φόρμες'' και το αναγνωστικό κοινό είχε δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορίας με την προϋπόθεση αυτός που συμμετείχε να είχε  ενεργό email στο google. Αυτό από μόνο του καθιστά την Διαδικτυακή Ψηφοφορία αδιάβλητη!  

Μπορεί μερικές φορές το Λοκρών Κάλπες να στεναχωρεί μερικούς κύκλους αλλά σκοπός μας δεν είναι να χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός!
Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν η ανάδειξη των θετικών αλλά και των αρνητικών πεπραγμένων ανεξαρτήτου χρώματος. κόμματος, ημετέρων, φίλων , γνωστόν κ.τ.λ.
Ούτως   η άλλος μια μικρή κοινωνία είναι η Λοκρίδα και όλοι μας λίγο η πολύ γνωριζόμαστε.
Σκοπός μας δεν είναι λοιπών να πάρουμε την θέση του Εισαγγελέα αλλά απλά να αναδείξουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο μας. Ένα τόπο που ζούμε, αγαπάμε και όποτε μας δόθηκε η δυνατότητα τον υπηρετήσαμε  έμπρακτα. 
Όσο αφορά μηνύματα που φτάνουν σε εμάς απειλώντας μας  ακόμα και με μηνύσεις μας αφήνουν αδιάφορους. 
Εμείς στο Λοκρών Κάλπες και στο ἐν Λοκροῖς συνεχίζουμε γιατί...
Σκοπός μας είναι μόνο  η αντικειμενική ενημέρωση των Λοκρών Πολιτών .




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.