Τελικά ποιος διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία Λιβανατών ?



Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Λιβανατών σήμερα Σαββάτο 15 αλλά και αύριο Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με  την ανακοίνωση να κάνει λόγο για συνεργασία του Δήμου Λοκρών της Δημοτικής Κοινότητας Λιβανατών και  φορέων της,

Είναι όμως έτσι? Έχει αποσταλεί έγγραφο που ζητά χορηγία από επιχειρήσεις ? Και αν είναι έτσι γιατί στην πρόσκληση αναγράφονται μόνο Ο Δήμος Λοκρών η Δημοτική Κοινότητα και οι φορείς της?

Πληροφορίες που φτάνουν στο Λοκρών Κάλπες κάνουν λόγο για έγγραφο που έχει αποσταλεί από την Κοινότητα Λιβανατών σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Κοινότητας  και ζητά την συνεισφορά τους για την εκδήλωση σε χρήμα ή σε είδη.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αν ο συντάκτης της συγκεκριμένης πρόσκλησης έχει μπερδέψει τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις των Λιβανατών με την ιδιότητα των ''φορέων'' της τοπικής Κοινότητας ή οι επιχειρήσεις προέκυψαν έξτρα...
Δεδομένου ότι μιλάμε για ιδιωτικές επιχειρήσεις όμως που σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται φορείς,  θα έπρεπε τουλάχιστον να αναγράφονται στην πρόσκληση  ως χορηγοί η έστω υποστηρικτές της εκδήλωσης αφού έχουμε χορηγία σε χρήμα ή είδη.
Για να μην κουράζουμε λοιπόν άλλο απλά ρωτάμε τους υπευθύνους ποιος τελικά διοργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση και αν ισχύουν οι πληροφορίες που έχουμε? 




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.