Νέα ιστοσελίδα και Ιδρυτική Διακήρυξη για τον υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών Κωνσταντίνο Σούλια .



Με νέα ιστοσελίδα και Ιδρυτική Διακήρυξη προχωρά ο υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών Κωνσταντίνος Σούλιας όπως ενημερωθήκαμε από προσωπική ανάρτηση του στο facebook


Η ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας είναι https://ksoulias2.webnode.gr/ 

Ιδρυτική Διακήρυξη

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 θα αναδείξουν τις δημοτικές αρχές που θα κληθούν να οδηγήσουν τους δήμους σε μια νέα εποχή. Μια εποχή που προδιαγράφεται απαιτητική δεδομένων των περιστάσεων που βιώνει η χώρα. Ο Δήμος ως θεσμός που βρίσκεται εγγύτερα στον πολίτη καλείται να διεκδικήσει πόρους, προγράμματα και επενδύσεις που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμος δεν μπορεί να οργανώνεται πλέον βάσει ξεπερασμένων προτύπων διοίκησης γιατί αυτό έχει κόστος όχι μόνο σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο για τη ζωή των δημοτών.
Για αυτό το λόγο δεν θεωρητικολογούμε. Είμαστε συνδυασμός που επιθυμεί την ένωση και όχι την διάσπαση όλων των πολιτών ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις.
Θέλουμε φρέσκα οράματα και όχι παρωχημένες αγκυλώσεις. Θέλουμε οι νέοι να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται ενεργά και όχι να απέχουν σιωπηλά.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ
- Να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα του πολίτη το συντομότερο δυνατό και να βελτιώσουμε τη σχέση του πολίτη με τις υπηρεσίες του δήμου.
- Να συνδυάσουμε την εμπειρία των παλαιοτέρων με το ζήλο των νεοτέρων.
- Να προωθήσουμε τους δύο βασικούς πυλώνες της κοινότητας μας τον αγροτικό και τον τουριστικό με τρόπο ισοβαρή και να τους συνδυάσουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά.
- Να προωθήσουμε τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα ενταγμένα σε μια αναπτυξιακή προσπάθεια που θα συμβάλλει στην προβολή του τόπου μας. Μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσείο και βιβλιοθήκη οφείλουμε να τα αναβαθμίσουμε να τα αξιοποιήσουμε
- Να συνεργαστούμε με αγροτικούς συνεταιρισμούς, συλλόγους (εμπορικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς) και να συντονίσουμε δράσεις με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες του Δήμου με σκοπό την διευκόλυνση του έργου τους.
- Να συνδράμουμε την Εκκλησία στο δύσκολο κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει.
- Να διασφαλίσουμε το φυσικό περιβάλλον και να το προασπίσουμε από κάθε βλαπτικό παράγοντα.
- Να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και να προσελκύσουμε νέες επιχειρήσεις στην περιοχή μας με σκοπό την κοινή ωφέλεια.
- Να δημιουργήσουμε νέες μόνιμες ομάδες εργασίας ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις που θα εντοπίζουν, σε εθνικό και ευρωπαικό πλαίσιο, κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων διαθέσιμων για το Δήμο.
Τελειώνοντας, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι δεσμευόμαστε να επιδείξουμε διάθεση για δουλειά και άοκνη προσφορά καθώς όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ιδιοτέλεια και ολιγωρία. Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα για να ξαναχτίσουμε το Δήμο και να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.
Πιστεύουμε στο διάλογο και όχι στο μονόλογο. Ας πάρουμε τη τύχη μας στα χέρια μας και ας αποφασίσουμε εμείς για τον εαυτό μας

Κωνσταντίνος Δ. Σούλιας
Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.