Οι προεκλογικές δυνάμεις του Δήμου Λοκρών έως σήμερα ''Τα σίγουρα…''



Τα σίγουρα…

Προεκλογική περίοδος στον Δήμο Λοκρών με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου να έχουν πλέων πρώτο θέμα στη καθημερινότητα όλων . 

Προεκλογική έναρξη και επίσημα είχαμε το Σάββατο για τον χώρο της Κεντροδεξιάς στον Δήμο Λοκρών με την ανάδειξη του υποψήφιου Δήμαρχου κου Κώσταντίνου Σούλια : 
 Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών ο αυτοδιοικητικός και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

   Έτσι μετά την αναγγελία του ψηφοδελτίου του κου Θανάση Ζεκεντέ που πρώτο το εν Λοκροίς και το Λοκρών Κάλπες ανέδειξαν στις 12 Ιανουαρίου 2019 με δημοσίευση : 
 Η Δημοτική Κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών κου Θανάση Ζεκεντέ

αλλά και του ψηφοδελτίου της αριστεράς με  αρχηγό τον κο Θωμά Καρατράντο : Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις εκλογές – Ποιοι θα διεκδικήσουν τους Δήμους στη Φθιώτιδα

Οι εκλογικοί συνδυασμοί που συνθέτουν μέχρι στιγμής  το εκλογικό κάδρο στον Δήμου Λοκρών είναι ήδη 3 και θεωρώντας δεδομένη  την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Λοκρών θα γίνουν τουλάχιστον 4!

Οι  μέχρι τώρα εκλογικοί συνδυασμοί φαίνεται να πλαισιώνονται από πλήθος παλιών ‘’συντρόφων’’ αλλά και αγανακτισμένων   πολιτών της πολιτικής του νυν Δημάρχου κου Νίκου Λιόλιου που από πλευράς του κρατάει τα χαρτιά του κλειστά.

Εμείς στο ἐν Λοκροῖς και στο Λοκρών Κάλπες θα ευχηθούμε από την μεριά μας καλή επιτυχία σε όλους τους εκλογικούς σχηματισμούς  και  θα προσπαθήσουμε  καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας να είμαστε δίπλα   στους Λοκρούς Δημότες με ανακοινώσεις αλλά και άρθρα προσπαθώντας για  μια αντικειμενική και ‘’αχρωμάτιστη’’ πληροφόρηση .

 Όπως και να έχει η προεκλογική διαδικασία στον Δήμο Λοκρών φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ’’δυνατά ‘’ με το πολιτικό παρασκήνιο να ‘’φουντώνει’’!

Η συντακτική ομάδα των
ἐν Λοκροῖς και Λοκρών Κάλπες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.