Οι πολίτες της Λοκρίδας ρωτούν? Τι έγινε τελικά με την ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ?





Πολλά είναι τα ερωτήματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ρόλο της ΔΗΜ.Τ.Ο Λοκρών  στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Ποιος είναι ο λόγος που από τις 20/12/18 η ΔΗΜ.Τ.Ο τηρεί σιγή ιχθύος? Ήταν τόσες πολλές οι συμμετοχές που  δεν προλάβαινε να τις διαχειριστεί και αποφάσισε να δώσει χρόνο στην όλη διαδικασία?  Ποιον ή ποιους εξυπηρετεί όλο αυτό? Και στην τελική  από ποιους αποφασίσθηκε αυτή η αναβολή  χωρίς να ανακοινωθεί καν ?

Μέσα από το Λοκρών Κάλπες και μη γνωρίζοντας κάτι συγκεκριμένο για να δώσουμε απαντήσεις σχετικά με όλα αυτά τα ερωτήματα, θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα γεγονότα και  θα θυμίσουμε ότι είχαμε θίξει το θέμα κατά την εκπνοή της διαδικασίας στις 21/12/18 με άρθρο που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ  αλλά δεν πήραμε ποτέ απάντηση. 


Δεν θα μπούμε για κανένα λόγο στα κομματικά ''χωράφια'' της  ΔΗΜ.Τ.Ο Λοκρών αλλά για την ιστορία θα θυμίσουμε sτο αναγνωστικό μας κοινό ότι μετά το συνέδριο στο BATIS είχε αναλάβει τον ρόλο του ''εγγυητή'' . Θα ήταν εκείνη δηλαδή που θα συνέλεγε τις υποψηφιότητες των συμβούλων του νέου εκλογικού σχήματος που θα διεκδικούσε την Δημαρχεία στον Δήμο Λοκρών. Μέσα από το σύνολο όλων αυτών των υποψηφιοτήτων θα εκλεγόταν και ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών. Η καταληκτική ημερομηνία που είχε ορισθεί τότε ήταν η 20/12/1018 .

Δεν γνωρίζουμε επίσης αν το πλήθος των συμμετεχόντων στην διαδικασία ήταν τόσο μεγάλο που τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών δεν προλάβαιναν να το εγγράψουν αλλά το να μην ενημερώνονται οι πολίτες το θεωρούμε απαράδεκτο!  Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη οργάνωση δεν είναι ένας απλός σύλλογος αλλά αποτελεί κομμάτι  της Νέας Δημοκρατίας. Ενός κόμματος εξουσίας με ιστορία και μέλλον  που δεν έχει ουδείς  δικαίωμα να εκθέτει πόσο μάλλον όταν ερωτάται δημόσια και αγνοεί επιδεικτικά τους πολίτες ενός ολόκληρου Δήμου που έχουν δικαίωμα στην ενημέρωση.

Όπως και να έχει πιστεύουμε ότι οφείλουν να ενημερώσουν τον κόσμο της Λοκρίδας γιατί δεν εκδόθηκε   κάποια ανακοίνωση.   Τώρα το ποιον εξυπηρετεί όλο αυτό έχουμε την εντύπωση ότι ''μιλάει από μόνο του''. Ο χρόνος είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος του αδυνάτου ώστε να καταφέρει να ''ωριμάσει''  μια σειρά καταστάσεων μήπως και αλλάξει την ''μοίρα'' του... Αλλά εδώ το λάθος είναι ότι πίσω από ολόκληρη την διαδικασία κρίνεται η ''μοίρα'' ενός ολόκληρου Δήμου.

Όπως και να έχει αυτό δημιουργεί το ερώτημα αν πλέων η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών μπορεί να εγγυηθεί πλέων των αναγκών που απαιτεί η όλη διαδικασία.

Εμείς στο Λοκρών Κάλπες παρακολουθώντας ανεπηρέαστα τις εξελίξεις υποσχόμαστε να είμαστε  σύντομα κοντά σας με περισσότερα γύρω από το θέμα. 



 Εμείς στο Λοκρών Κάλπες και στο ἐν Λοκροῖς συνεχίζουμε γιατί...
Σκοπός μας είναι μόνο  η αντικειμενική ενημέρωση των Λοκρών Πολιτών .







ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.