Δελτίο τύπου από τον Δήμο Λοκρών για την ''Αντιαρματική τάφρο'' στην είσοδο της Αταλάντης ενώ η ανικανότητα συνεχίζεται...

Η φωτογραφία από το επίμαχο σημείο 3 μέρες μετά και σήμανση πουθενά!!!


Δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Λοκρών σχετικά με το δημοσίευμα του Λοκρών Κάλπες για την ''Αντιαρματική Τάφρο'' στην είσοδο της Αταλάντης ενώ η ανικανότητα συνεχίζεται... Μπορεί να μας κατηγορείτε για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά το φωτογραφικό υλικό που διαθέτουμε άλλα λέει... Στην τελική αντί του να αναλώνεστε γράφοντας αστείες δηλώσεις θα μπορούσατε να σηματοδοτήσετε το επικίνδυνο σημείο!!! Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι από το επικίνδυνο σημείο 3 μέρες μετά από την πρώτη μας δημοσίευση και σήμανση δεν υπάρχει πουθενά!!! 
 Τι περιμένετε κύριοι να γίνει κάποιο δυστύχημα? 


Επισυνάπτουμε στο αναγνωστικό μας κοινό του Δελτίο Τύπου του Δήμου Λοκρών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε χθεσινό δημοσίευμα σχολιάστηκε η κατάσταση τμήματος του οδοστρώματος στην πόλη της Αταλάντης. Οι κύριοι που ανάρτησαν την δημοσίευση γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπήρχε σπάσιμο στην ύδρευση, η οποία και αποκαταστάθηκε άμεσα. Επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι με αυτές τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτήν την εποχή δεν είναι δυνατόν να γίνει ασφαλτόστρωση, η οποία θα γίνει αμέσως μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Το ότι καταβάλλονται τόσες προσπάθειες προκειμένου να διαβάλλονται οι υπηρεσίες του Δήμου Λοκρών, αποδεικνύεται ότι οι υπογράφοντες αυτά τα νοήματα, αποσκοπούν στον αποσυντονισμό των πολιτών και στην σπορά ψευδών ειδήσεων ώστε να ακυρώνεται η οποιαδήποτε αυτονόητη εργασία, όπως σ΄αυτήν την περίπτωση η άμεση αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ













ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.