Δήλωση Γιάννη Οικονόμου με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του - ΦΩΤΟ




Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του.

Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι τιμή και ευθύνη. Προτεραιότητα μου είναι, η
υποψηφιότητα μου να εκφράσει την ανάγκη, την απαίτηση αλλά και την πίστη ότι τα πράγματα μπορούν και πρέπει να γίνουν αλλιώς 
.
Αλλιώς στην πατρίδα μας, για να αφήσουμε πίσω μας το μαρτύριο της σταγόνας και με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας
.
Αλλιώς στη Φθιώτιδα με ένα αφήγημα που δεν θα αναμασά όσα επαναλαμβάνονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά με προτάσεις και σχέδιο προκειμένου να μπει "φρέσκο χρήμα" στο τόπο μας και να αλλάξουμε πίστα στην ανάπτυξη, την απασχόληση , την αισθητική και την ποιότητα ζωής.

Αλλιώς στην πολιτική. Γιατί η πολιτική έχει πρόσημο, δεν είναι ένας αχταρμάς που κυριαρχούν η εικόνα και το cool ύφος. Γιατί η πολιτική πρέπει να βοηθά τους ανθρώπους να στέκονται στα πόδια τους και όχι να τους εξευτελίζει με μικροδιευθετήσεις, εκβιασμούς και ανταλλάγματα.

Το ταξίδι ξεκίνησε, θα είναι συναρπαστικό. Θα συναντηθούμε σε κοινές απόψεις και στην ίδια διαδρομή προς το ξέφωτο και τη μεγάλη νίκη..




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.