Σε Μακρακώμη , Θεολόγο και Λαμία ο υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών Κωνσταντίνος Σούλιας



Την Μακρακώμη επισκέφτηκε το Σαββάτο 2/2/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Κωνσταντίνος Σούλιας με αφορμή  την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο κος Σούλιας  είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη της ΝΔ σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, καθώς και αυτοδιοικητικούς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ.





Εν συνεχεία την ίδια ημέρα ο κος Σούλιας επισκέφτηκε την εκδήλωση που διοργάνωνε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προσκυνά  ''ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΣΕΙΑ'' στον Θεολόγο Φθιώτιδος. 


Ο κος Σούλιας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αλλαγές που δίνεται η ευκαιρία να επιτευχθούν σε όλα τα επίπεδα κατά το 2019. Στην εκδήλωση ο αρχηγός της Δημοτική Κίνησης ''Δυναμική Προοπτική''   συνοδεύονταν από φίλους και συνεργάτες της εκλογικής παράταξης.





Ειδική αναφορά στον υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών έκανε η εφημερίδα ''σέντρα''




Την Κυριακή 3/2/2019 ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού ''Δυναμική Προοπτική'' συμμετείχε στην εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί με πρωτοβουλία των 5 ΝΟΔΕ Στερεάς Ελλάδας και ήταν αφιερωμένη στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς κο Φάνη Σπανό με επίσημο καλεσμένο τον Πρόεδρο της ΝΔ κο Κυριάκο Μητσοτάκη. 


 Ο κος Σούλιας που συνοδευόταν από την έγκριτο νομικό αλλά και νομικό σύμβουλο του εκλογικού συνδυασμού κα Γεωργία Μπήτα  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος αυτοδιοικητικών  αλλά και προσώπων της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.





Γραφείο Τύπου 

Υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών  



Κωνσταντίνου Δ. Σούλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.