Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο!


Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη από τον λαβωμένο από τον ''Ζορμπά'' Θεολόγο.  Δεν είναι από τον ξεχασμένο εδώ και χρόνια παραλιακό δρόμο Λιβανατών - Αρκίτσας. Ούτε  είναι από κάποιο ξεχασμένο αγροτικό δρόμο κάποιας απομακρυσμένης κοινότητας του Δήμου Λοκρών . Είναι δύστυχος για όλους μας από τον κεντρικό δρόμο προς Αταλάντη στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου και της Ασφαλιστικής Λοκρίδος μετά το γεφυράκι.

Παρασκευή βραδάκι λοιπών  γύρω στις 9:00μμ και η ιδέα να περάσουμε από την πρωτεύουσα του Δήμου Λοκρών Αταλάντη λίγο πολύ μας στοίχισε 2 σκασμένα λάστιχα μαζί με τις στραβωμένες ζάντες από την ''αντιαρματική τάφρο'' του Δημάρχου, συν 3 ώρες ταλαιπωρίας μέσα στο χιονιά!

Ίσως ο χρόνος των διοικούντων πλέων να είναι γεμάτος από κοπές πιτών στην επικράτεια του Δήμου. Ίσως ο Δήμαρχος να σκέφτεται πως θα βρει υποψηφίους για τις επερχόμενες εκλογές. Ίσως ακόμη και να έφτιαξε αντιαρματική τάφρο στην είσοδο της Αταλάντης για τον φόβο  του ερχομού των '''Άλλων''  Όπως και να έχει αν στην θέση μας βρισκόταν μια μηχανή δεν  θα μιλάγαμε πλέων για ατύχημα αλλά για δυστύχημα.

Δεν ξέρουμε αν έχουν συμβεί και άλλα ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο αλλά ευχόμαστε πραγματικά να είμαστε οι τελευταίοι που εισπράττουμε έμπρακτα την ανικανότητα των διοικούντων!      












  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.