Αυτό είναι που λένε ότι ''Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις...''


Ποια καιρικά φαινόμενα ? 

Τι και αν τα καιρικά φαινόμενα μαίνονταν την Φθιώτιδα και την Λοκρίδα γενικότερα. Τι αν ο Περιφερειάρχης κος Κώστας Μπακογιάννης και ο  Αντιπεριφερειάρχης κος  Θύμιος Καραϊσκος έδιναν μάχη με τον χιονιά. Τι αν ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Νίκος Σταυρογιάννης καθάρισε μέχρι και τις πλατείες όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.




Ο Δήμαχος Λοκρών κος Λιόλιος έδινε την μάχη της ''πίτας'' στο Δ.Δ. Αρκίτσας μαζί με τον Πρόεδρο Αρκίτσας κο Ρουμπή και τον Αντιδήμαρχο Λιβανατών κο Τσοχαντάρη.




Να θυμίσουμε στο αναγνωστικό μας  κοινό ότι στο Δ.Δ. Αρκίτσας είχε προγραμματισθεί για χτες  Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 7:00μμ κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην οποία παρευρεθεί και ο Βουλευτής Φθιώτιδος με τον ΣΥΡΙΖΑ κος Γιάννης Σαρακιώτης. 

Το θέμα που προκύπτει είναι ότι κατά την διάρκεια της κοπής η Λοκρίδα δεχόταν σφοδρό κύμα κακοκαιρίας όπως θα δείτε και στις εικόνες που επισυνάπτουμε αλλά τελικά οι υποψήφιοι ψηφοφόροι ήταν αυτοί που κέρδισαν των πραοτεραιοτήτων των Διοικούντων!






Ελπίζουμε ο πάτερ Λαμπρός μετά των ευχών του να φωτίσει τους Διοικούντες του Δήμου Λοκρών για να καταλάβουν επιτέλους την σοβαρότητα  και την προτεραιότητα  των θεμάτων!


















ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.