<<ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ: Νέος Εκλογικός Συνδυασμός στην διεκδίκηση του Δήμου Λοκρών - Δελτίο Τύπου



Ακόμη ένα εκλογικό συνδυασμό έχουμε από σήμερα στην μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Λοκρών. Η ανεξάρτητη κίνηση με Δελτίο Τύπου που έλαβε και κοινοποιεί στους φίλους αναγνώστες το Λοκρών Κάλπες έχει τον διακριτό τίτλο <<ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ>> . Επικεφαλής της συγκεκριμένης  Κίνησης <<ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ>> είναι ο Ιατρός κος Κωνσταντίνος Ιωάννου. Σας επισυνάπτουμε αυτούσιο  το Δελτίο Τύπου του νέου Εκλογικού συνδυασμού και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα Εκλογική Κίνηση.


« ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/01/19

Με το παρόν δελτίο θέλω να ανακοινώσω την διεκδίκηση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές την δημοτική αρχή του Δήμου Λοκρών,επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κινήσεώς μας υπό την επωνυμίαν «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ».

Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ», ευρύτατη ανεξάρτητη κίνηση διεκδικεί την ηγεσία του ενοποιημένου Δήμου Λοκρών έχον πάντοτε κατά νούν την μεγάλη ευθύνη της πράξης αυτής μέσα στο πλέον αδύνατο εθνικό περιβάλλον, το οποίο διαμορφώθηκε από της εταπολιτεύσεως και εντεύθεν.

Στην κατάσταση στην οποία έχουμε οδηγηθεί κάτω από την αυταπόδεικτη πτωχεία λανθασμένων πολιτικών επιλογών – κατευθύνσεων επί δεκαετίες, ο μόνος τρόπος δια να επιβιώση και λειτουργήση στοιχειωδώς ο άνθρωπος είναι ό,τι επί αιώνες έχει δώσει την δυνατότητα στον Έλληνα να δημιουργήση αδιάσπαστη συνέχεια, δηλαδή η Ελληνική Κοινότητα, ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης.

Την τιμή λοιπόν αυτή της διαχείρισης του δήμου μας δια την επόμενη τετραετία διεκδικούμε με το πλέον ισχυρό ψηφοδέλτιο σήμερα όπως εμείς πιστεύουμε το « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ» το οποίο περιλαμβάνει και συνδυάζει κατά τον πλέον ισορροπημένο τρόπο την ωριμότητα και διαχειριστική ικανότητα των παλαιοτέρων με την ενθουσιαστική ώθηση των
νεοτέρων.

Επιθυμώ στην κατάληξη αυτής της σύντομης ανακοίνωσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έχουν αγκαλιάσει με ζέση και ενθουσιασμό την κίνηση « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ» και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι το « ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ» γεννήθηκε διά να πληρώση το
οφθαλμοφανέστατο πολιτικό και διαχειριστικό κενό του παρελθόντος με θέληση, πρακτικό – λειτουργικό πνεύμα, αποτελεσματικότητα και αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.


Έχουμε μάθει να δίνουμε λύσεις!



Ο υποψήφιος δήμαρχος


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΙΩΑΝΝΟΥ





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.