Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λοκρών, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στις οποίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Λιόλιος



Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λοκρών, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019, στις οποίες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Λιόλιος.
Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και η τέλεση των θρησκευτικών εθίμων, προάγουν τις κοινωνικές σχέσεις κι εκφράζουν την τοπική συνείδηση κάθε τόπου.
Ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος παρευρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγ. Χαραλάμπους στις Λιβανάτες το απόγευμα του Σαββάτου 9/2/2019.
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αταλάντης, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 9/2/2019.
Ο Δήμαρχος ως επίσημος προσκεκλημένος, ευχήθηκε υγεία, δύναμη, ευημερία, και κυρίως συμπαράσταση στους αγώνες τους.
Επίσης, παρευρέθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, 10/2/2019, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αντικαρκινικού Συλλόγου Παραρτήματος Λοκρίδας, στη Μαλεσίνα. Ο Δήμαρχος εκτός από τις ευχές, επεσήμανε το σημαντικό έργο που παράγει ο Σύλλογος καθώς και τον ρόλο του στην προαγωγή της συνεργασίας με όλους τους Δημόσιους φορείς, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Τέλος το βράδυ της Κυριακής 10/2/2019, τίμησε με την παρουσία του, την ψυχαγωγική βραδιά που πραγματοποιήθηκε, με αφιέρωμα στην στιχουργό Σώτια Τσώτσου και με τίτλο "Κάτι τρέχει". Την διοργάνωση πραγματοποίησε το Περιοδικό Απόπλους, που διοργανώνει μουσικο-ποιητικές βραδιές, στον πολυχώρο του Οσίου Σεραφείμ, στην Αταλάντη.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.