Η ''Δυναμική Προοπτική'' στον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου των Λιβανατών




Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή  του Προστάτου της πόλεως των Λιβανατών   Αγίου Χαραλάμπους είχαμε κατά το διήμερο 9/2/2019  όπου τελέστηκε ''Μέγας Εσπερινός'' αλλά και   10/2/2019 όπου και διεξήχθη η Πανηγυρική Δοξολογία.

Ο εκλογικός συνδυασμός ''Δυναμική Προοπτική''  παρευρεθεί με πλήθος υποψηφίων  και συνεργατών που τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Λοκρών  κου Κωνσταντίνου Σούλια τιμώντας την μνήμη του Αγίου. 


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων ο κος Σούλιας είχε την δυνατότητα  να ανταλλάξει απόψεις με τον Βουλευτής Φθιώτιδος με τη ΝΔ κο Χρήστο Σταϊκούρα, τον υποψήφιο Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος με την ΝΔ κο Γιάννη Οικονόμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος και νυν υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κο Κώστα Καραγιάνννη, την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ και υποψήφια του συνδυασμού  κα Βάσω Σίμου - Παλαιολόγου, τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Δικηγόρο κος Ηλία Κυρμανίδη καθώς και απλούς Πολίτες που παρευρίσκονταν στις εορταστικές εκδηλώσεις





Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο αρχηγός του εκλογικού συνδυασμού ''Δυναμική Προοπτική'' κος Κωνσταντίνος Σούλιας  ο οποίος  κατάγεται και διαμένει στις Λιβανάτες  παρέθεσε δεξίωση στους υποψηφίους και τα στελέχη του συνδυασμού.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.