Νέα υποψήφια με την στήριξη της ΟΝΝΕΔ για την ''Δυναμική Προοπτική'' - ΦΩΤΟ


Την νέα υποψήφια με τον εκλογικό συνδυασμό ''Δυναμική Προοπτική'' ανήγγειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών κος Κωνσταντίνος Σούλιας.

Η κα Γιούλα Τράκου η οποία κατάγεται από το Μαρτίνο Φθιώτιδος ανακοινώθηκε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ μαζί με τους πρώτους 50 υποψηφίους που θα λάβουν μέρος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και έχουν την υποστήριξη της.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών  

<< Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην Δυναμική Προοπτική την κα Γιούλα Τράκου.
 Η κυρία Τράκου ανακοινώθηκε χθες 5 Φεβρουαρίου 2019 και επισήμως ως υποψήφια του συνδυασμού μας σε τελετή που πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ παρουσία του Προέδρου της  κου Κώστα Δέρβου, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κου Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και πλήθος Βουλευτών και Αυτοδιοικητικών  σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών .  Η τελετή είχε να κάνει με την ανακοίνωση των πρώτων 50 ΟΝΝΕδιτών οι οποίοι και θα συμμετάσχουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές  και στηρίζονται από την ΟΝΝΕΔ.
Η κυρία Τράκου  κατάγεται από το Μαρτίνο Φθιώτιδος του Δήμου Λοκρών.  Είναι απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών  και Διεθνές Επικοινωνίας.
  Είναι τιμή για εμάς στην Δυναμική Προοπτική άνθρωποι νέοι και καταρτισμένοι να συμμετάσχουν ενεργά στα κοινά με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο. 
Γιούλα σε ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε Όλοι μαζί...

Με τιμή 
Κωνσταντίνος Δ. Σούλιας
Υποψήφιος Δήμαρχος Λοκρών 















ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ Google Plus

About Λοκρών Κάλπες

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.